Обновлено 5 марта 2020
    Сніданки
    Боул з тунцем, кіноа, бобами едамаме, авокадо, хаяші, морквою, огірком і горіховим соусом (340 г) 
    289 грн.
    Боул з авокадо, томатами, кіноа, фетою і скремблом (250 г) 
    220 грн.
    Боул з чіа, кокосом, манго, полуницею, ожиною, пітахайєю та кленовим сиропом (340 г) 
    289 грн.
    Боул з льоном, малиною, бананом, лохиною, кокосовими чіпсами і кленовим сиропом (340 г) 
    289 грн.
    Йогурт гранола-чіа з чорницею, бананом, малиною і кумкватом (340 г) 
    264 грн.
    Цільнозернове органічне насіння вівса на воді або молоці з курагою, грушею, пелюстками мигдалю і сиропом з топінамбура (340 г) 
    240 грн.
    1 фото
    Сирники без цукру і глютену зі сметаною, ягодами і сиропом з топінамбура (150/60 г) 
    220 грн.
    1 фото
    Французький омлет з шинкою і сиром (170/100 г) 
    подається з салатом із томатів і заправляється олією рисових висівок
    198 грн.
    1 фото
    Сосиски з індички з картоплею Вітелотте, зеленим салатом з авокадо, томатами та кешью (70/130 г) 
    228 грн.
    1 фото
    Ранковий бульйон із фазана з равіолі (300 г) 
    220 грн.
    1 фото
    Ковбаски гриль з картоплею, багетом з яйцем і беконом (300 г) 
    228 грн.
    1 фото
    Яйце пашот з авокадо і кіноа (60/190 г) 
    сервірується слабосолоним лососем, аспарагусом і органічними хлібцями з чорного рису
    298 грн.
    У кращих традиціях Азії
    В'єтнамські роли
    1 фото
    В'єтнамські роли у рисовому папері з м'ясом краба, ананасом і сиром філадельфія 
    340 грн.
    В'єтнамські роли у рисовому папері з креветками, манго, авокадо і сиром філадельфія 
    220 грн.
    1 фото
    В'єтнамські роли у рисовому папері з вугрем, омлетом, норі ї соусом унагі 
    256 грн.
    В'єтнамські роли у рисовому папері з лососем, Хіяші Вакаме їніжним сиром 
    220 грн.
    В'єтнамські роли у рисовому папері з сиром філадельфія і тунцем 
    237 грн.
    1 фото
    В'єтнамські роли у рисовому папері з мармуровою яловичиною гриль і соусом рікота з зеленню 
    260 грн.
    В'єтнамські роли у рисовому папері з овочами 
    198 грн.
    Закуски
    1 фото
    Тірадіто з лосося та соусом понзу-юзу (150 г) 
    287 грн.
    Тартар з тунця манго і пітахайї (180 г) 
    315 грн.
    Тунець татакі (190 г) 
    310 грн.
    1 фото
    Севіче з морського гребінця з соусом понзу-екзотік (120 г) 
    297 грн.
    Супи
    1 фото
    Том-ям з рибою і морепродуктами (320 г) 
    340 грн.
    Малазійський суп Лакса з креветками і куркою (320 г) 
    340 грн.
    Місо-суп з бульйоном Даші, тофу і шиїтаке (250 г) 
    185 грн.
    1 фото
    В'єтнамський суп Фо-Бо зі слайсами телятини і рисовою локшиною (400 г) 
    260 грн.
    Гарячі страви
    Риба-меч у соусі з кокосового молока та жовтого карі (250 г) 
    330 грн.
    Креветки з унікальним кампотським перцем (250 г) 
    330 грн.
    Лосось карі по-в'єтнамськи (300 г) 
    298 грн.
    1 фото
    Пад-тай з куркою (300 г) 
    тайська локшина
    278 грн.
    Пад-тай з креветками (300 г) 
    тайська локшина
    310 грн.
    Основное меню
    Устриці та ікра
    1 фото
    Устриці (1 шт/рс) 
    125 грн.
    Ікра чорна (50/60 г) 
    1 860 грн.
    Ікра червона (100/60 г) 
    425 грн.
    Щуча (30/60 г) 
    310 грн.
    Супи
    1 фото
    Бульйон з курки-цесарки, тортелі ді буфало та рікотою (280 г) 
    198 грн.
    1 фото
    Крем-суп картопляний (320 г) 
    з лососем і лисичками
    248 грн.
    Крем-суп Броколі (300) 
    з ніжним морським гребінцем
    272 грн.
    Гарбузовий суп-пюре (310 г) 
    160 грн.
    Крем-суп зі шпинатом і морепродуктами (320 г) 
    298 грн.
    Консоме з трьома видами риби (320 г) 
    246 грн.
    Марсельський буйабес з рибою морепродуктами і томатами (320/60 г) 
    360 грн.
    Салати
    Панцанела з бринзою, подрібненим трюфелем і виноградною олією (150 г) 
    220 грн.
    Салат з м'ясом краба і авокадо (200 г) 
    525 грн.
    1 фото
    Капрезе ді буфало з зеленим песто і соусом з мадагаскарською ваніллю (260 г) 
    275 грн.
    Телятина гриль з зеленим міксом та кунжутним соусом айолі (180 г) 
    265 грн.
    Листя руколи з томатами, тигровими креветками і кіноа (7 шт/ 140 г) 
    254 грн.
    1 фото
    Салат з морепродуктами, креветкою екстра і соусом екзотик (300 г) 
    495 грн.
    Мікс салатів з паровимлососем і горіховим соусом (130 г) 
    267 грн.
    Салат з куркою на грилі, латуком і пікантним соусом (220 г) 
    227 грн.
    Закуски
    1 фото
    Тартар із тендерлоіна з гірчично-каперсовим соусом (160 г) 
    240 грн.
    Тартар з лосося (130/120 г) 
    з гірчичним соусом
    278 грн.
    Карпачо з яловичини (180 г) 
    з кремом з трюфельної крихти і крутонами
    340 грн.
    Карпачо з лосося (200 г) 
    з цитрусово-імбирним соусом
    268 грн.
    Качка по-креольськи з грейпфрутом у соусі чайна троянда (200 г) 
    298 грн.
    Копчений вугор з авокадо і паровим омлетом (280) 
    289 грн.
    Бургундські равлики з базиліковим соусом і горіхом пекан (6/70 г) 
    294 грн.
    Фуа-гра з пряною грушею і смородиновим желе (160 г) 
    360 грн.
    Крепси з слабосолоним лососем (180 г) 
    240 грн.
    Мексиканьский акцент
    Бургер з мармуровою яловичиною (300/100 г) 
    340 грн.
    Тортільяс з лососем (230 г) 
    249 грн.
    Тортільяс з телятиною і перцевою сальсою (230 г) 
    249 грн.
    Тортільяс з м'ясом дієтичної курки-цесарки та соусом чилі (230 г) 
    249 грн.
    Тортільяс з авакадо та бобами (230) 
    249 грн.
    Кесадільяс із яловичиною,овочевим міксом, кремом з авокадо та начос (230 г) 
    289 грн.
    Страви на лава-грилі
    Каре ягня (ціна за 100 г) 
    (Нова Зеландія) з кутабами і табуле
    396 грн.
    1 фото
    Стейк Нью-Йорк (ціна за 100 г) 
    (США) з соусом Jack Daniel’s та овочами гриль
    320 грн.
    Рібай стейк (ціна за 100 г) 
    (США) з овочевими самбосами
    390 грн.
    1 фото
    Стейк Томагавк (ціна за 100 г) 
    (США)
    490 грн.
    Стейк риби-меч (ціна за 100 г) 
    з тропічними фруктами
    310 грн.
    1 фото
    Стейк із тунця (ціна за 100 г) 
    з хіяші вакаме,ікрою летючої риби та горіховим соусом
    310 грн.
    Тигрова креветка-екстра у вогні (ціна за 100 г) 
    подається з тартаром із морського гребінця, виноградним маслом та соусом чилі-маракуйя
    400 грн.
    Морський гребінець (ціна за 100 г) 
    380 грн.
    Чилійський сібас (ціна за 100 г) 
    420 грн.
    Український колорит
    1 фото
    Український борщ (320/150 г) 
    з генеральским салом та сметаною
    224 грн.
    Карпатська дика форель,сервірується ніжним баношем і пікантним сливовим соусом 
    310 грн.
    1 фото
    Котлета по-київськи (90/150 г) 
    239 грн.
    Млинці з м'ясом та грибами (200/50 г) 
    210 грн.
    Вареники з м'ясом та грибним соусом (200/100 г) 
    226 грн.
    Вареники з вишнею (200/60 г) 
    198 грн.
    Вареники з сиром, сметаною та ванільним кремом (200/80 г) 
    198 грн.
    Млинці з сиром, подаються зі сметаною та джемом (260/60 г) 
    198 грн.
    М'ясні страви
    Качина грудка (250 г) 
    сервується грушею в соусі лісова ягода з гарбузово-шавлієвим кейком
    360 грн.
    Медальйони з мармурової телятини по-лігурійськи (260 г) 
    330 грн.
    Шатобріан з легкими слайсами аспарагуса в соусі вінегре (250 г) 
    330 грн.
    Скалогіне (250 г) 
    з телятини сервується молодою картоплею, грибами Шімеджи і пореєм
    330 грн.
    Віденський шніцель (180/100 г) 
    296 грн.
    Медальони з телятини в тандемі з фуа-гра і соусом із гранатових зерен (150 г) 
    298 грн.
    Куряче філе гриль (200 г) 
    196 грн.
    1 фото
    Кнелі з дієтичної курки-цесарки (250 г) 
    з картоплею Вітелоте і соусом брюмале
    289 грн.
    Паста
    1 фото
    Чорні равіолі з м'ясом кролика, еспумою (130 г) 
    з пармезану і трюфелем
    240 грн.
    Равіолі з мармуровою яловичиною і пармезановим кремом (150) 
    з лавандою
    218 грн.
    Карбонара з пармською шинкою і пармезаном (250) 
    220 грн.
    Тальятелі з соусом аль-помадоро (250) 
    186 грн.
    Тальятелі з куркою-цесаркою у вершковому соусі (300) 
    267 грн.
    1 фото
    Паста з морепродуктами (250) 
    330 грн.
    Рибні страви
    1 фото
    Стейк з лосося з морепродуктами і пюре (300 г) 
    з чорнилами каракатиці
    386 грн.
    Філе лаврака. Сервується чорними сирними равіолі (220 г) 
    з трюфельною нотою, аспарагусом і соусом пармезан
    320 грн.
    Чилійський сібас (300 г) 
    з припущеним аспарагусом, голандським соусом і трюфельною крихтою
    680 грн.
    1 фото
    Сет морепродуктів (1300 г) 
    3 600 грн.
    Гарніри
    Картопля вітелоте (150 г) 
    120 грн.
    Картопля (150 г) 
    96 грн.
    Кіноа (100 г) 
    120 грн.
    Кускус (100 г) 
    120 грн.
    Овочі гриль (150 г) 
    120 грн.
    Аспарагус (50 г) 
    250 грн.
    Боби едамаме на пару з гімалайською сіллю (100 г) 
    120 грн.
    Десерти
    1 фото
    Шоколадний фондан (210 г) 
    зі свіжими ягодамиі ванільним морозивом
    330 грн.
    Йогуртовий низькокалорійний десерт (140 г) 
    з ананасовою пастилою
    168 грн.
    Пана кота з ароматною полуницею (150 г) 
    186 грн.
    1 фото
    Чізкейк Манго-маракуйя (140 г) 
    240 грн.
    1 фото
    Чізкейк Нью-Йорк (140 г) 
    176 грн.
    Мікадо з ванільно-шоколадним кремом (100 г) 
    159 грн.
    Шоколадний медовик (110 г) 
    156 грн.
    1 фото
    Наполеон (150 г) 
    156 грн.
    Шу з кракеліном і ванільним кремом (70 г) 
    150 грн.
    1 фото
    Віденський грушевий штрудель (150/30 г) 
    165 грн.
    1 фото
    Манго-чіа на кокосовому/мигдальному молоці з полуницею (320 г) 
    354 грн.
    Лавандовий семіфредо (100 г) 
    165 грн.
    1 фото
    Квартет Моті (4 шт.) 
    165 грн.
    1 фото
    Сирно-ягідний сет (460/460 г) 
    1 900 грн.
    1 фото
    Сирний етикет (420/420 г) 
    1 900 грн.
    1 фото
    Екзотік Фрукт (1500 г) 
    2 800 грн.
    Східний натюрморт
    Асорті з горіхів і сухофруктів 
    макадамія, мигдаль, бразильський горіх, волоський горіх, кеш'ю, фундук, родзинки, інжир, фінік, чорнослив
    350 грн.
    Симфонія смаків
    Асорті цукерок (З шт.) 
    злакова, солона карамель, фінік з мигдалем (покриті керобом та маслом какао)
    165 грн.
    Сорбет та морозиво (50 г) 
    60 грн.